Aktualności

Sprawozdanie z realizacji w 2016 roku zadań ujętych w „Samorządowym programie na rzecz osób niepełnosprawnych Miasta Zamość na lata 2014-2017”

W związku z koniecznością sporządzenia rocznego sprawozdania z realizacji zadań ujętych w „Samorządowym programie działań na rzecz osób niepełnosprawnych Miasta Zamość na lata 2014-2017”, Miejskie Centrum Pomocy Rodzinie zwraca się z prośbą  o sporządzenie sprawozdania z  realizacji w 2016 roku tych  zadań programu, w  których byli Państwo realizatorem lub podmiotem koordynującym.

Sprawozdanie prosimy wykonać wg wzoru zamieszczonego w załączniku poniżej. Wypełnione druki sprawozdania prosimy przesłać w wersji elektronicznej na adres – Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript., w nieprzekraczalnym terminie do 3 lutego 2017 roku.

Informację telefoniczną uzyskacie Państwo pod numerem 84 677 66 68.

Jeżeli zaplanowane na 2016 roku zadanie nie zostało zrealizowane uprzejmie proszę o podanie przyczyn oraz informację czy będzie realizowane
w przyszłości.

Załącznik

1. Tabela do uzupełnienia

2. Harmonogram Programu

BIPlogo

Załatw sprawę przez internet.

ePUAP logo

rodzina500 banner

pfron logo2

efs

Rodo co musisz wiedziec

AKTYWNY SAMORZĄD

Misja

Kompleksowa pomoc osobom i rodzinom w przezwyciężaniu trudnych sytuacji życiowych, których nie są one w stanie pokonać wykorzystując własne środki możliwości i uprawnienia. Przeciwdziałanie zjawiskom patologii społecznej, pomoc rodzinom we właściwym wypełnianiu ich funkcji i zadań, zaspokojenie niezbędnych potrzeb życiowych osób i rodzin oraz umożliwienie im bytowania w warunkach odpowiadających godności człowieka.

mis log3
logo   ratusz.pl